1- ثابتی، ح. ا.، 1355. جنگلها، درختان و درختچههای ایران. انتشارات سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی.810 صفحه.
2- ثقفی خادم، ف.، 1378. فلور ایران، شماره 30: تیره کلیر (Capparidaceae). انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع. 61 صفحه.
3- مظفریان، و. ا.، 1375. فرهنگ نامهای گیاهان ایران. فرهنگ معاصر. 671 صفحه.
4- Chauhan, B. M; A. Duhan and C. M. Bhat. 1986. Nutritional Value of ker (Capparis decidua) Fruit. Journal of food science and Technology. 23:2, 106-108.
5- Deora. N. S. and N. S. Shekhawat. 1995 . Micropropagation of Capparis decidua (Forsk.) Edgew. A Tree of Arid Horticulture . Plant Cell Reports. 15 : 3-4. 278-281.
6- Hocking, D. 1993. Trees for Drylands. Oxford & IBH Publishing. Co. PVT.LTD.
7- Rice, R. P.; Rice, L. W. and H. D. Tindall. 1994. Fruit and Vegeetable Production in Warm Climates. Macmillan Press Ltd. 486 PP.
8- Singh, S. P. 1992. Fruit Crops for Wasteland. Pawan kumar Scientific Publishers. 227PP.
9- Tewari. J. C. 2001. Plantation Forestry and Success of Various Tree Species in Arid Tropics : Indian Experience. CAZRI: Central Arid Zone Research Institute.
10- Sushila, R. and S. Rai. 1987. Oils and Fats in Arid Plants with Particular Reference to Capparis decidua L. Transactions of Indian Society of Desert Technology. 12: 2. 99-105.